Derapaj grotesc al lui Dan Petrescu. Ce înjurături înfiorătoare i-a adresat arbitrului şi gestul fără precedent făcut după eliminare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrescu

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu şi-a construit o reputaţie urâtă din cauza ieşirilor grosolane şi agresive la adresa arbitrilor

Tehnicianul în vârstă de 51 de ani a recidivat în partida din etapa a 8-a e Ligii 1, cu Astra Giurgiu.

În minutul 42, fundaşul ardelenilor Michael Pereira a fost avertizat cu cartonaşul galben, decizie considerartă de fostul mare arbitru internaţional Cornel Porumboiu, care a comentat incidentul pentru Digisport, perfect regulamentară. Doar ca tenicianul celor de la CFR s-a considerat nedreptăţit şi a răbufnit înfiorător la adresa lui Sebastian Colţescu.

Protestele lui Petrescu au fost pigmentate cu înjurături de cea mai joasă speţă, arbitrul fiind obligat să îl elimine.

Conform gsp.ro. „Băga-mi-aş p**a în mă-ta”, „Du-te în p**a mea” şi „Ce asta, mă? Ce face jegul ăla?!”, au fost câteva dintre cuvintele aruncate de Petrescu în direcţia arbitrului. 

Fostul său coleg de generaţie, Ilie Dumitrescu a criticat comportamentul antrenorui „Nu e normal să ajungi la un conflict cu conducătorul meciului”, a spus Ilie Dumitrescu în pauza meciului, la Digisport.

Conform TV Telekom Sport, Petrescu a recurs la o decizie extremă după meciul în care fost eliminat de Colţescu şi a ales să plece direct la Bucureşti, separat de echipă!

Astra Giurgiu a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa CFR Cluj, în etapa a VIII-a a Ligii I. Clujenii au avut trei eliminaţi, antrenorul Dan Petrescu, fundaşul Camora şi portarul Vâtcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite