Dennis Man, cel mai bun meci de la venirea la Parma! Românul a fost schimbat după o ciocnire violentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
man

Parma, echipă la care joacă Dennis Man şi Valentin Mihăilă, a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, scor 2-1, de Inter Milano, într-un meci din etapa a 25-a a campionatului italian.

Dennis Man (foto - primul din stânga) a fost titular şi a avut o prestaţie foarte bună împotriva liderului la zi din Serie A. În minutul 27, fostul jucător al celor de la FCSB s-a ciocnit cu Alessandro Bastoni şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Românul a acuzat ameţeli şi a mai primit de alte două ori îngrijiri medicale. Cu toate acestea, atacantul a rămas pe teren până la finalul reprizei şi ar fi putut chiar să marcheze în minutele de prelungire, dar lovitura sa de cap nu a prins poarta. 

Man nu a mai revenit de la cabine, în locul său intrând celălalt român de la Parma, Mihăilă, care a fost aproape inexistent. La oaspeţi, Ionuţ Radu a fost rezervă. Învingătorii au marcat prin Alexis Sanchez, în minutele 54 şi 62, în timp ce pentru Parma a redus din handicap Hernani, în minutul 71.

În urma acestui rezultat, Inter Milano şi-a consolidat pozţia de lider al clasamentului în Seria A, cu 59 de puncte, în timp ce Parma rămâne pe penultimul loc, 19, cu 15 puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite