Dennis Man, ”diamantul” lui Becali : Nu mă gândesc să plec acum

Dennis Man, ”diamantul” lui Becali : Nu mă gândesc să plec acum

Dennis Man(stânga)

Considerat drept o mină de aur de patronul FCSB Gigi Becali, Dennis Man nu se gândeşte să plece momentan în străinătate deşi au existat oferte pentru el.

Evaluat de Gigi Becali la 20 de milioane de euro, Dennis Man reprezintă una din investiţiile inspirate ale patronului FCSB care speră să dea lovitura cu el şi cu Florinel Coman. Becali speră să încaseze pe amândoi 30-35 de milioane de euro ceea ce ar fi cu adevărat un succes financiar, mai ales că echipa sa a a ratat calificările europene care puteau să reechilibreze bugetul clubului.

Jucătorul Dennis Man a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu se gândeşte să plece de la FCSB, deoarece vrea să mai crească şi să revină la potenţialul maxim.

"Nu mă gândesc să plec, îmi doresc să cresc, să-mi revin şi vom vedea. Sunt de 3 ani aici. Normal, orice jucător îşi doreşte să plece la mai bine, să evolueze fotbalistic, dar deocamdată vreau să îmi fac treaba la FCSB. Spania mi s-ar potrivi fotbalistic", a afirmat Dennis Man.

FCSB va întâlni FC Botoşani sâmbătă, de la ora 20.30, în etapa a XVI-a a Ligii I.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: