Dennis Man, bolnav de COVID-19: Decizie luată de Parma în cazul internaţionalului român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dennis

După Ianis Hagi (Glasgow Rangers), refăcut şi ieşit între timp din izolare, acum un alt jucător de echipa naţională s-a infectat cu SARS-CoV-2.

Odată cu începerea toamnei, a crescut numărul îmbolnăvirilor peste tot în Europa. Doar că, dacă în unele ţări creşterea e mai mare, cum se întâmplă în România, în schimb, în alte ţări situaţia e ţinută sub control. 

Italia, care a fost lovită din plin în primul val al pandemiei, se află în a doua categorie. Chiar şi aici însă, zilnic, sunt raportate câteva mii de cazuri. Şi printre cei infectaţi continuă să fie şi sportivi. Dennis Man (23 de ani) tocmai a fost scos din lotul celor de la Parma pentru meciul din această seară cu Ternana, de la ora 19.00. Potrivit presei din Italia, Man a fost diagnosticat cu COVID-19, după testele care se fac, periodic, la club. Şi a fost singurul fotbalist care a avut un rezultat pozitiv.

Transferat în ianuarie la Parma de la FCSB, pentru suma de 13 milioane de euro, Dennis a adunat până acum 19 meciuri, 4 goluri şi o pasă decisivă la formaţie ajunsă, între timp, în Serie B.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite