Demenţă la Sibiu: S-a decis ultima echipă care a picat direct în „B“ după un meci mai dramatic decât finala Ligii Campionilor!

Demenţă la Sibiu: S-a decis ultima echipă care a picat direct în „B“ după un meci mai dramatic decât finala Ligii Campionilor!

Dan Alexa, antrenor Dunărea Călăraşi

Hermannstadt şi Dunărea Călăraşi s-au duelat pe un teren imposibil, îmbibat cu apa, iar după o prima repriză albă, partida a „erupt“ între minutele 77 şi 90+6, când s-au marcat trei goluri.

Cu doar două victorii în 18 meciuri de Liga I disputate în 2019, Hermannstadt a învins, atunci când a trebuit. Şi în cel stil!
 
În partida de pe teren propriu cu Dunărea Călăraşi, sibienii s-ar fi salvat de la retrogradarea directă doar în cazul unei victorii. Un scenariu ce părea imposibil în minutul 77, atunci când Steliano Filip a deschis scorul pentru Dunărea Călăraşi.
 
Doar că de aici până la finalul partidei, elevii lui Vasile Miriuţă nu doar că au egalat (Tsoumou 85), dar chiar au reuşit şi golul victoriei, în minutul 90+6, prin atacantul croat, Ivan Lendric, aflat la doar a doua sa reuşită în acest campionat!
 
S-a terminat 2-1 pentru Hermannstadt, care a prins locul 6 de play-out şi, drept urmare, va juca un baraj de menţinere / promovare în Liga I cu ocupanta locului 3 din „B“, Universitatea Cluj.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
Play-out, etapa a 14-a, ultima
 
Vineri
 
Poli Iaşi – Botoşani  0-2
 
Dinamo – Voluntari 0-0
 
Duminică
 
Hermannstadt – Dunărea Călăraşi 2-1
 
Gaz Metan – Chiajna 3-1
 
Clasament
1. Gaz Metan 48 de puncte
2. Botoşani 44p
3. Dinamo 43p
4. Voluntari 31p
5. Poli Iaşi 31p
6. Hermannstadt 27p
7. Dunărea Călăraşi 25p
8. Chiajna 19p
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: