Delir la Târgu-Mureş după victoria cu Pandurii, scor 2-1: "Campionii! Campionii!". ASA, lider temporar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Bumba FOTO Sportpictures.eu
Claudiu Bumba FOTO Sportpictures.eu

ASA Târgu-Mureş a câştigat cu 2-1 partida cu Pandurii din etapa a 28-a a Ligii I şi a mutat presiunea pe merii Stelei. Cele două echipe se vor întâlni în meci direct.

Până la meciul Stelei de la "U" Cluj, ASA Târgu-Mureş a trecut pe primul loc al clasamentului. Mureşenii au câştigat cu 2-1 meciul cu Pandurii de pe teren propriu, goluri Bumba (10), Axente (58), respectiv Roman (44 penalty).

Finalul a fost pe muchie de cuţit: ASA a ratat câteva ocazii monumentale. Şutul lui Zicu, de exemplu, a lovit ambele buturi laterale. Pandurii lui Edward Iordănescu au forţat egalarea, dar mureşenii au rezistat şi, până la meciul Stelei de la "U" Cluj, au ocupat primul loc în Liga 1, cu două puncte peste FCSB.

"Campionii! Campionii!", au strigat suporterii lui ASA la final. "Publicul a fost senzaţional şi noi le-am adus o bucurie mare", a afirmat antrenorul Liviu Ciobotariu.

Steaua şi ASA se vor întâlni miercuri la Bucureşti în meci direct. Bucureştenii au un punct în faţă după succesul de la Cluj. 

Claudiu Bumba (DigiSport): "Presiune a fost înaintea meciului deoarece ne doream să câştigăm mult şi să ajungem pe primul loc. Acum presiunea e pe Steaua. Mergem încrezători la Bucureşti şi, de ce nu?, să ne întoarcem cu toate punctele. Acest oraş a renăscut, publicul a fost extraordinar. Ca şi orice echipă din Liga 1, şi la Târgu-Mureş sunt probleme financiare, dar acum nu ne mai gândim la bani". 

Helmuth Duckadam. "Fundaşii Pandurilor au fost jaloane. Cu o aşa apărare nu ai nicio şansă"

Liviu Ciobotariu, antrenor ASA (DigiSport): "Am făcut un joc bun, foarte mult situaţii de a marca au fost ratate şi am stat cu sufletul la gură până la final. Echipa noastră a arătat matur, a arătat că ştie ce vrea". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite