Delegaţia României la Jocurile Olimpice de iarnă a fost asigurată de Groupama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delegaţia României prezentă la Soci
Delegaţia României prezentă la Soci

Groupama Asigurări este asigurătorul oficial al lotului de sportivi care reprezintă România la Jocurile Olimpice de Iarnă 2014, organizate la Soci. Compania asigură întreaga delegaţie a României, formată din 24 de sportivi şi 27 de oficiali, antrenori şi medici.

Comunicat de presă

"Este pentru a treia oară când Groupama asigură sportivii români la o competiţie olimpică. Startul a fost dat în 2012, când Groupama a asigurat lotul olimpic al României ce a participat la Jocurile Olimpice de Vară de la Londra. Groupama a continuat să susţină performanţele sportivilor şi în 2013 fiind asigurătorul oficial al Festivalului Olimpic şi Sportiv European, organizat pentru prima dată în România, în februarie 2013. Groupama Asigurări este din 2012 asigurătorul oficial al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) iar valorile noastre comune, precum şi convingerea că adevaratele parteneriate sunt cele longevive, au fost motivele principale care au dus la prelungirea parteneriatului nostru, la jumătatea anului trecut.
„Groupama Asigurări promovează atât în România cât şi la nivel de Grup o politică activă de prevenire a riscurilor, iar sportul, alături de valorile care conduc către performanţă, joacă un rol important în această direcţie. Parteneriatul Groupama Asigurari - COSR este pentru noi un angajament pe termen lung pe care ne propunem să-l dezvoltăm continuând să le oferim sportivilor români siguranţa de care au nevoie. Asigurăm ceea ce contează în viaţa clienţilor noştri şi ceea ce contează pentru elita sportului românesc”, a declarat François Coste, director general Groupama Asigurări.
„Nu întâmplător Comitetul Olimpic şi Sportiv Român continuă colaborarea cu Groupama, o societate serioasă care promovează şi apără aceleaşi seturi de valori, bazate pe fair-play, fidelitate, solidaritate şi responsabilitate. Pentru un performer sănătatea este esenţială în drumul spre succes, iar din acest punct de vedere, parteneriatul cu Groupama asigură liniştea sportivilor care vor participa la Jocurile Olimpice de iarnă de la Sochi”, a declarat Octavian Morariu, Preşedinte COSR.
La Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci, România va fi reprezentată în 8 discipline: patinaj artistic, bob, sanie, skeleton, sărituri cu schiurile, schi fond, schi alpin şi biatlon. Sportivii români vor debuta la Soci sâmbătă, 8 februarie, în cadrul competiţiei de schi fond"
Despre Groupama Asigurări
Groupama Asigurări este unul dintre liderii pieţei de profil din România. Compania este parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri internaţionale de asigurări şi servicii finaciare din Europa, cu peste 13 milioane de clienţi şi 35.000 de angajaţi, la nivel global. Groupama susţine creşterea dinamică a operaţiunilor sale internaţionale prin investiţii în distribuţie si prin consolidarea expertizei sale. De la data înfiinţării sale, la finele secolului XIX, în vederea deservirii comunităţii agricole, Groupama s-a transformat într-un jucător de top pe piaţa din Franţa, extinzându-şi în acelaşi timp operaţiunile internaţionale în 11 ţări.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite