Defensiva va decide calificarea în finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La adăpostul a doar patru goluri (32-28, în tur, la Bucureşti), Steaua MFA trebuie să închidă poarta în faţa ibericilor de la Fraikin BM Granollers.

Cea mai galonată echipă masculină din handbalul românesc - a cucerit de 28 de ori titlul, în două rânduri Cupa Campionilor şi o dată Challenge Cup - ,Steaua MFA încearcă astăzi, în Spania, să se califice pentru prima dată în finala Cupei Cupelor.

Mai citiţi şi:

Steaua MFA a învins BM Granollers, în prima manşă din Cupei Cupelor, 32-28

Steaua a remizat cu HCM Constanţa, în etapa a XXIII-a a Ligii Naţionale

Misiunea militarilor se anunţă dificilă, victoria din tur cu Fraikin BM Granollers fiind departe de a asigura liniştea în tabăra oamenilor lui Bozo Rudici. Gruparea catalană înscrie, de regulă, multe goluri pe teren propriu, ceea ce a reuşit şi miercuri, când a surclasat (37-23) pe Toledo, în etapa cu numărul 27 din prima ligă iberică.

Bucureştenii au totuşi

patru variante pentru a obţine prezenţa în finală: să câştige, să termine la egalitate, să piardă la o diferenţă de trei goluri sau să cedeze la patru goluri, dar să înscrie cel puţin de 29 de ori.

Un rol important îl va avea, aşadar, defensiva, compartiment în care portarii Obrad Ivezici şi Ştefan Laufceac vor putea face diferenţă, mai ales că ultimul a evoluat în Spania înainte de a veni la gruparea bucureşteană.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite