Declaraţie superbă despre ce a însemnat Maradona: Bulgarul Berbatov l-a descris într-un cuvânt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maradona

Curg reacţiile după dispariţia celui care a fost, dacă nu cel mai bun, atunci, cu siguranţă, cel mai iubit fotbalist al tuturor timpurilor.

Dimitar Berbatov (39 de ani) l-a omagiat pe Diego Armando Maradona, rememorând un moment unic petrecut când bulgarul juca la Manchester United.

„În lumea fotbalului, Maradona a fost Dumnezeu. Este tragică dispariţia sa, un moment teribil pentru oricine este apropiat fotbalului. Toată lumea a iubit felul lui de a juca, felul în care atingea mingea. A fost unic“ a declarat Berbatov, ambasador Betfair, în prezent.

„Îmi voi aminti mereu ziua în care a venit la antrenamentele lui Manchester United. Făceam nişte exerciţii pe teren şi, la un moment dat, cineva a întrebat <acela este Maradona, alături de manager, venind încoace?> Toată lumea s-a oprit, am îngheţat toţi şi priveam cum Dumnezeu vine spre noi. A fost o experienţă grozavă să-l întâlnim în persoană şi să-l urmărim marcând golurile pe care le-a marcat. A fost de pe altă lume֧“, a spus fostul internaţional bulgar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite