Declaraţie şocantă a unei mari sportive: Coronavirusul este o pedeapsă divină pentru persecuţia Rusiei de către Vest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Svetlana Khorkina.
Svetlana Khorkina.

Svetlana Khorkina, una dintre cele mai admirate gimnaste din toate timpurile, dublă campioană olimpică, acum în vârstă de 41 de ani, a şocat lumea aflată în plină luptă cu pandemia de coronavirus, cu o declaraţie cu iz politic.

Rivală cu unele dintre cele mai bune gimnaste ale României, de la Lavinia Miloşovici la Simona Amânar, Maria Olaru şi Andreea Răducan, Svetlana Khorkina a fost o veritabilă regină a paralelor, graţioasă şi gingaşă, cu nouă titluri mondiale în palmares şi 13 titluri europene. Fosta gimnastă a declarat că actuala pandemie de coronavirus, care a ucis aproape 20.000 de oameni în ultimele luni este o pedeapsă a divinităţii pentru persecuţia impusă de marile puteri asupra Rusiei.

„În opinia mea este un fel de pedeapsă divină. Nu întâmplător, imnul nostru spune că Dumnezeu ne protejează pământul. Amânarea Jocurilor Olimpice este o oportunitate pentru Rusia, de care trebuie să profite pentru a-şi apăra sportivii la Curtea de Arbitraj Sportiv, pentru a se întoarce să concureze de la egal la egal în sportul mondial“, a transmis Khorkina presei din Rusia, declaraţiile ei fiind preluate de publicaţia spaniolă „Marca“.

Fosta gimnastă în vârstă de 41 de ani consideră că Rusia este pe nedrept suspendată din toate competiţiile majore (inclusiv Jocurile Olimpice, sportivii săi fiind nevoiţi să concureze sub steag olimpic, după ce îşi demonstrează nevinovăţia).

Khorkina
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite