Declaraţia prin care a cucerit România. Ce a spus Simona Halep pe Arena Naţională, atrăgând imediat ropote de aplauze

Declaraţia prin care a cucerit România. Ce a spus Simona Halep pe Arena Naţională, atrăgând imediat ropote de aplauze

Simon Halep

Simona Halep a fost sărbătorită aseară pe Arena Naţională, acolo unde a prezentat românilor trofeul cecrit la Wimbledon.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona a avut un discurs simplu şi elegant şi a fost aplaudată la scenă deschisă. A existat însă un moemnt care a sensibilizat definitiv asistenţa şi probabil inimile tuturor românilor.  "Vreau doar să vă mulţumesc pentru toată energia pozitivă pe care mi-o transmiteţi mereu. O simt şi atunci când merg la turnee am mulţi români alături de mine. Este un lucru deosebit că în seara aceasta aţi venit atât de mulţi să ne bucurăm împreună de acest trofeu. Este extraordinar că imi transmiteţi atâta bucurie şi atâta iubire Dacă ajungem să credem în noi, în puterea nostră interioară, putem să facem orice. Acest trofeu este al României, nu doar al meu, iar România este ţara mea şi aici aş vrea să trăiesc toată viaţa", a spus ampioana de la Wimbledon.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: