Deciziile Simonei Halep sunt contestate: „Ne arată caracterul ei, nu are apreciere faţă de români“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep şi-a luat câteva zile de odihnă după finala pierdută la Cincinnati. Ea s-a retras de la New Haven şi va începe pregătirea pentru US Open.

Fostul antrenor al Elenei Dementieva, românul Marius Vecerdea, crede că Simona Halep ar putea avea de suferit la US Open. 'Este periculos că Simona Halep a câştigat prea mult, în cele două săptămâni petrecute la Montreal şi la Cincinnati. Dacă ne uităm pe tabloul feminin, nu sunt jucătoare care au făcut tripla Montreal – Cincinnati – US Open. Istoricul nu îi este favorabil Simonei. Ce ne indică această cădere de la Cincinnati? A fost doar cădere fizică sau a căzut psihic, după ce i-a reproşat antrenorului să n-o mai aplaude când pierde un game?“, a declarat Vecerdea pentru Libertatea.

VIDEO Ce cadou a primit Halep din partea celor de la Nike

FOTO I-a „furat“ Simonei contractul cu adidas, dar se mai remarcă doar prin reviste

El a vorbit şi despre despărţirea dintre Simona Halep şi Andrei Pavel, care a devenit antrenorul lui Marius Copil. „Ne arată caracterul Simonei. Nu neapărat negativ. Trendul este de a face schimbări dese, la un an-doi. Mai ales schimbări de antrenori români. Nu are apreciere prea multă faţă de români“. 

Sibianul Marius Vecerdea, antrenor

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite