Deciziile proaste nasc paradoxuri şi în Anglia! Situaţie absurdă pentru fanii lui West Ham înaintea meciului cu Man City

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza pandemiei de coronavirus, fanii nu au voie să intre încă pe arenele din Anglie, dar pot viziona meciurile la cinematograf.

Întâlnirea dintre West Ham United - Manchester City, programată să se joace, sâmbătă, de la ora 14.30, în etapa a VI-a a Premier League a redeschis o dezbatere mai veche în Anglia. Potrivit dailymail.co.uk, citat de news.ro, suporterii echipei West Ham United nu pot asista pe stadion, în aer liber, la meciul formaţiei lor favorite cu Manchester City, dar pot urmări întâlnirea într-un spaţiu închis, într-un cinematograf aflat lîn proximitatea London Stadium.

Nu este pentru prima dată când sunt transmise meciuri în cinematografele din Anglia în acest sezon, doar că niciunul nu a fost proiectat atât de aproape de stadion. În sală vor avea voie să intre peste 100 de persoane, care vor plăti 6,99 lire sterline (7,73 de euro) pentru un bilet, obligaţia spectatorior fiind să poarte măşti atunci când nu mănâncă sau când nu beau. 

Contradicţia a fost amendată şi de Tom Pendry, preşedintele Football Foundation "Asta demonstrează  absurditatea totală a situaţiei. Intenţionez să obţin o dezbatere completă în acest sens în Camera Lorzilor", a declarat oficialul, pentru The Times.

Secretarul pentru Cultură, Media şi Sport, Oliver Dowden, a acceptat nemulţumirea oamenilor faţă de inconsecvenţa politicii guvernamentale privind participarea la diferite evenimente, dar a subliniat că decizia de a ţine fanii în afara stadioanelor a fost luată la sfatul unor experţi. "Vom profita de prima ocazie pentru a analiza din nou readucerea spectatorilor în siguranţă pe stadioane, dar acest lucru trebuie făcut cu atenţie. Dovezile primite de la directorul medical Chris Whitty au fost foarte clare, într-un moment de creştere rapidă a infecţiilor. Nu este momentul potrivit pentru relaxări."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite