Decizie şoc a COSR: România a schimbat portdrapelul la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
beres

Sportiva Simona Radiş, care concurează la canotaj pentru România la JO, la dublu vâsle feminin, va fi portdrapel al României la ceremonia de deschidere de la Tokyo, în locul Mădălinei Bereş (foto).

Anunţul iniţial a fost făcut de clubul la care este legitimată sportiva înlocuită, CSA Steaua.“Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a decis, cu puţine minute în urmă, să o desemneze pe Simona Radiş, alături de Robert Glinţă, port-drapelul României la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Din cauza vremii nefavorabile, cursele de calificare de duminică se ţin mâine, iar Mădălina Bereş, care are cursa mâine, nu mai poate lua parte astfel la ceremonia de deschidere”, a precizat CSA Steaua pe Facebook.

COSR a confirmat de asemenea schimbarea portdrapelului:  

“ULTIMA ORĂ: Simona Radiş, purtător de drapel al României!

Simona Geanina Radiş va fi purtătorul de drapel al României, în locul Mădălinei Bereş, la ceremonia de deschidere care a început la ora 14.00.

Din cauza prognozelor meteo nefavorabile, cursele de canotaj de duminică, printre care şi calificările din probele de 8+1, au fost reprogramate a avea loc mâine dimineaţă.

În aceste condiţii, Mădălina Bereş, componentă a echipajului de 8+1, va trebui să fie odihnită pentru cursa din calificări, iar ceremonia de deschire este programată a se încheia aproape de miezul nopţii.

Alături de Ancuţa Bodnar, Simona Geanina Radiş a făcut o cursă exceletă astăzi în seriile probei feminine de dublu vâsle şi s-a calificat în semifinalele programate luni, 26 iulie”.

Simona Radiş a concurat vineri în calificări şi are semifinala la dublu vâsle programată luni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite