Decizie importantă în echipa Cahill - Halep. Ce s-a hotărât după momentele tensionate de la Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darren Cahill şi Simona Halep
Darren Cahill şi Simona Halep

Simona Halep a părăsit turneul de la Miami în turul al treilea, fiind învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska în trei seturi

Două meciuri a jucat Simona la Miami. A câştigat destul de greu jocul cu Oceane Dodin, în turul al doilea, şi a pierdut în faţa Agnieszkăi Radwanska în urnda următoare. 

Halep a trecut prin momentele dificile în ambele dispute, însă a preferat să încerce să găsească singură o soluţie, fără a mai apela la sfaturile antrenorului Darren Cahill. 

Se pare că această decizie a fost luat de comun acord, pentru că la Grand Slamuri nu este permisă intervenţia antrenorilor pentru „on court coaching“. 

Probabil că această hotărâre a fost determinată şi de momentele tensionate de la Indian Wells. Simona Halep a fost destul de rece cu antrenorul său, refuzînd să răspundă la întrebările acestuia pe parcursul confruntării cu Osaka sau ridicându-se de pe scaun în timp ce Cahill încă mai vorbea. 

"Un interesant lucru legat de meci: Halep nu apelat la Cahill, care a stat foarte aproape de teren, şi nu în lojă. Ar fi doar o scuză să se considere că Smona a pierdut pentru că nu a fost sfătuită, însă a arătat în multe rânduri - mai ales pe durata celui de-al treilea set - că are nevoie să fie ghidată. Decizia de a nu apela la on court coaching a fost o strategie pusă la cale cu antrenorul, astfel încât Halep să vadă cum se descurcă singură. De data asta, nu a mers. Poate că trebuia să aleagă o astfel de tactică în faţa altor adversare, nu în faţa unei vulpoaice, aşa cum este Radwanska", notează lastwordontennis.

După ce a învins-o pe Halep, Radwanska a fost bătută categoric de Azarenka. Tabloul sferturilor de finală de la Miami Open

Simona Halep a făcut anunţul oficial: când revine pe teren după eşecul de la Miami

Cum o descrie antrenorul Serenei Williams pe Simona Halep

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite