Decizie controversată la Wimbledon: Organizatorii au fost puşi la zid din cauza modului în care s-a jucat finala feminină

Decizie controversată la Wimbledon: Organizatorii au fost puşi la zid din cauza modului în care s-a jucat finala feminină

Serena Williams

La Wimbledon 2018, parcă mai mult ca niciodată, tenisul feminin a fost umbrit de cel masculin. Sâmbătă, acest lucru s-a văzut extrem de clar.

Ştiri pe aceeaşi temă

În condiţiile în care cele două semifinale jucate de băieţi au oferit peste 11 ore de tenis, iar duelul dintre Djokovici şi Nadal a început vineri seara şi s-a încheiat sâmbtă la prânz, finala feminină n-a mai avut o oră fixă. 

Serena Williams şi Angelique Kerber au fost nevoite să aştepte terminarea meciului băieţilor pentru a prinde un loc pe arena centrală. De aici au pornit multe critici la adresa organizatorilor, însă Serena Williams nu s-a arătat deranjată de situaţie.

„Acest lucru nu m-a influenţat. A fost un rău necesar, care trebuia făcut. Ei nu-şi terminaseră meciul. Trebuiau să-l termine. Nu cred că se putea pune semifinala masculină după noi, pentru că nu ştiai cât mai e de jucat, o oră, două ore şi unul dintre ei urma să joace a doua zi, în finală“, a comentat fostul lider WTA.
citeste totul despre: