Reacţii, după debutul memorabil al lui Alexandru Maxim în Turcia: o„dublă” şi contribuţii la alte două goluri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Maxim a debutat, duminică, în primul eşalon turc, acolo unde Gaziantep a învins liderul campionatului, Sivasspor, scor 5-1.

Primul meci al lui Alexandru Maxim în tricoul lui Gaziantep a fost cum nu se poate mai bun, fotbalistul în vârstă de 29 de ani reuşind „dubla” în campionatul Turciei (4', 44'), cotnribuind la alte două reuşite, din cele cinci, ale echipei sale. Românul a evoluat pe teren, până în minutul 81, când a fost înlocuit de Marius Şumudică, evoluând la formaţia din „Ţara Semilunei” sub formă de împrumut de la Mainz. „Am avut şi şansă azi, iar coechipierii m-au ajutat. Fotbalul e la fel peste tot. Mă bucur că m-am adaptat uşor. Sunt foarte fericit pentru succesul echipei”, a declarat Alexandru Maxim, la finalul jocului. 

Reacţiile în presa turcă au fost pe măsură, ziarele titrând lucruri precum „A venit ca o furtună în Superligă! Ne-a amintit de Björn Vleminckx, care a marcat patru goluri la debutul în Turcia. A făcut show”. De asemenea, românul a fost lăudat şi de simpatizanţii lui Gaziantep: „Are clasă, este unul dintre cele mai bune transferuri din Turcia” sau „E posibil să fie prea bun pentru acest campionat. Lucrare de primă clasă” sunt doar două dintre mesajele postate pe Twitter, potrivit DigiSport. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite