Cristiano Ronaldo a debutat la Juventus: primul meci din Serie A a fost unul spectaculos, cu cinci goluri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Noua ediţie de campionat din Italia a debutat cu un meci extrem de spectaculos între Chievo şi Juventus Torino, partidă în care s-au dat cinci goluri.

Toată lumea a fost cu ochii pe meciul dintre Chievo şi Juventus, primul din Serie A, care a consemnat debutul lui Cristiano Ronaldo la Bătrâna Doamnă. 

Juve a început perfect meciul, marcând prin Khedira, în minutul 3. După 30 de minute de dominare totală, părea că Juventus nu va avea emoţii, dar Chievo a întors scorul, cu golurile lui Stephinski (38) şi Giaccherini (56 din penalty).

Campioana Italiei a revenit de la 2-1 pentru Chievo cu golurile lui Boni (75- autogol) şi Bernardeschi (90 plus 3). Scor final, 3-2 pentru Juventus, partidă cu răsturnări spectaculoase de scor şi faze controversate. 

La scorul de 2-2, Mandzukici a marcat un gol pentru Juventus în minutul 86. Însă faza a fost precedată de un henţ al lui Ronaldo, care l-a şi faultat pe portarul veronezilor, iar arbitrul, în urma consultării video, a acordat lovitură liberă pentru Chievo. 

Ronaldo, aşadar, nu s-a lipit la gol, şi s-a remarcat doar prin câteva şuturi de la distanţă, însă a plecat fericit de la Verona. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite