Debut incredibil pentru Barcelona în La Liga: 7-0 cu Levante, 6-0 de la pauză! Neymar n-a dat niciun gol.Isco o salvează pe Real Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar şi Messi au jucat pentruprima dată împreună FTO Reuters
Neymar şi Messi au jucat pentruprima dată împreună FTO Reuters

Barcelona lui Gerardo "Tata" Martino şi-a desfiinţat oponentul în prima etapă din campionatul spaniol, Levante, scor 7-0.

Golurile partidei au fost marcate de Alexis Sanchez (3), Messi (12 şi 42 - penalty), Dani Alves (23), Pedro (26, 73) şi Xavi (45). Cum primele patru goluri au fost marcate în 26 de minute, catalanii au stabilit un record în istoria Primerei Division: vechiul record îi aparţinea lui Bilbao, cu patru goluri în 28 de minute (în 1955 contra Sevillei).

La pauză, scorul arăta un incredibil 6-0!

Brazilianul Neymar a fost rezervă, fiind introdus pe teren în minutul 63 al disputei, în locul lui Alexis Sanchez. Neymar nu a avut nici o acţiune notabilă, dar s-a ales cu un cartonaş galben în sfârşitul partidei. 

Real Madrid a început tot cu o victorie, dar mai "poticnită". Conduşi cu 1-0 de Betis Sevilla, pe teren propriu, "albii" au revenit prin golurile lui Benzema (26) şi Isco (86). Pentru oaspeţi a punctat Jorge Molina (14).  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite