Debandadă la FCSB: Echipa lui Becali riscă excluderea din Europa! Armata a sesizat oficial UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un necaz nu vine niciodată singur, iar după ce a căzut pe locul 2 în clasamentul Ligii I, vicecampioana României poate avea probleme şi mai mari.

Pentru al treilea sezon la rând, FCSB e la un pas de a pierde lupta pentru titlu. Acum doi ani, Astra a lăsat formaţia bucureşteană cu buza umflată, în sezonul trecut, Viitorul le-a luat faţa roş-albaştrilor, iar acum CFR Cluj are prima şansă.

La Iaşi, în meciul cu ultima clastă din play-off, FCSB a jucat extrem de slab şi a pierdut în superioritate numerică! În minutul 89, Andrei Cristea a scăpat pe contraatac şi a marcat golul care a declanşat „apocalipsa“ la FCSB. Imediat după meci, Gigi Becali a măturat pe jos cu echipa sa şi şi-a continuat tirada şi la o zi după partidă la Pro X.

„Steaua n-a jucat vreodată de când sunt eu aşa de prost! Antrenor fricos, jucători fricoşi, nu e bărbăţie la echipa asta! Au tremurat chiloţii pe ei. Toată echipa s-a dat după Budescu, că el e ora exactă la echipă. Dar n-o să mai fie el ora ora exactă! La ora actuală, la Steaua nu există fotbalişti adevăraţi. Doar Teixeira, ăsta e bărbat“, a spus latifundiarul din Pipera.

Acesta a lămurit, încă o dată, şi situaţia antrenorului: „Dică, dacă nu ia campionatul, va pleca! Dar, dacă ia campionatul, nu poţi să-l dai afară“. Întrebat ce şanse mai are FCSB la titlu, Becali a explicat: „Mai face vreun pas greşit Dan Petrescu în situaţia asta? Astra poate încurca CFR Cluj. Şi Viitorul poate să încurce. Se pot întâmpla multe în aceste două meciuri. Totuşi, e greu s-o încurci pe CFR. E o echipă de bărbaţi, ăia dau război acolo“.

Dică s-a plâns de Budescu

Nu doar relaţia patron – echipa s-a stricat, ci e clar că nici antrenorul Nicolae Dică nu e respectat de vestiar. Dică s-a dat singur de gol, după înfrângerea de la Iaşi, atunci când a fost întrebat de ce l-a schimbat pe Budescu la pauză. „Lui Budi i-am zis să nu stea pe aceeaşi linie cu Alibec, să stea mai în spate, să nu lase spaţii, dar el a făcut altceva. În plus, erau momente în care trebuia să scoatem mingea la margine, dar el juca în centru. Aşa că am decis să-l schimb“, a explicat tehnicianul roş-albaştrilor.

Talpan a sesizat UEFA

În mijlocul acestui haos, FCSB e şicanată, în continuare, şi de Florin Talpan, juristul CSA Steaua, cel care a coordonat procesele prin care Gigi Becali a pierdut sigla şi numele Steaua. Pe scurt, Talpan vrea ca echipa latifundiarului să fie exclusă de UEFA!

„Am luat certificatul de grefă cu hotărârea ICCJ şi pregătesc toate hotărârile pe care le avem pentru a notifica UEFA cu privire la aceasta situaţie. Nu mai trebuie să-i permitem lui FCSB să participe, să fie capi de serie, având în vedere toate aceste procese câştigate“, a spus Talpan pentru ziare.com.

Play-off, etapa a 8-a

1. CFR Cluj 44p

2. FCSB 43p

3. CS U Craiova 35p

4. Astra 33p

5. Viitorul 32p

6. CSMS Iaşi 24p

Program CFR Cluj

Astra (deplasare)

Viitorul (acasă)

Program FCSB

CS U Craiova (deplasare)

Astra (acasă)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite