De râsul internetului: De ce s-a plâns australianca Vanessa Sierra, plasată în carantină VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vanessa Sierra a primit inclusiv ameninţări cu moartea din partea australienilor furioşi, care au indurat un lockdown crunt, în 2020
Vanessa Sierra a primit inclusiv ameninţări cu moartea din partea australienilor furioşi, care au indurat un lockdown crunt, în 2020

Nervii sunt întinşi la maximum în lumea tenisului, dar o situaţie tragicomică a fost creată de prietena australianului Bernard Tomici (28 de ani, 228 ATP).

Acesta se află în carantină totală, la Melbourne, în aşteptarea participării în primul Grand Slam al anului, după ce a ajuns pe tabloul principal, trecând de calificări. 

Tomici e în izolare, alături de prietena lui, Vanessa Sierra. Aceasta a ajuns de râsul internetului, după ce s-a plâns de condiţiile de carantină: „Mâncarea e rece, când ajunge la noi. Şi partea cea mai proastă a izolării? Trebuie să mă spăl singură pe cap. Eu niciodată nu fac asta. În mod normal, mă spală pe cap o coafeză, de două ori pe săptămână“. 

Cum aceste comentarii au fost făcute de Vanessa în cadrul unui clip video, ajuns pe Twitter, ea a primit, pe lângă glume răutăcioase pe seama ei, inclusiv ameninţări cu moartea! 

Iar Nick Kyrgios (47 ATP) a fost necruţător cu ea: „N-am nimic cu Bernie (n.r. - Tomici), dar domniţa lui e fără perspective în viaţă“.

CITEŞTE ŞI:

Halep, cenzurată în Australia: Simona nu mai are voie să posteze pe reţelele de socializare

VEZI CUM SE PLÂNGE VANESSA SIERRA DE IZOLARE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite