De râsul internetului: De ce s-a plâns australianca Vanessa Sierra, plasată în carantină VIDEO

De râsul internetului: De ce s-a plâns australianca Vanessa Sierra, plasată în carantină VIDEO

Vanessa Sierra a primit inclusiv ameninţări cu moartea din partea australienilor furioşi, care au indurat un lockdown crunt, în 2020

Nervii sunt întinşi la maximum în lumea tenisului, dar o situaţie tragicomică a fost creată de prietena australianului Bernard Tomici (28 de ani, 228 ATP).

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta se află în carantină totală, la Melbourne, în aşteptarea participării în primul Grand Slam al anului, după ce a ajuns pe tabloul principal, trecând de calificări. 
 
Tomici e în izolare, alături de prietena lui, Vanessa Sierra. Aceasta a ajuns de râsul internetului, după ce s-a plâns de condiţiile de carantină: „Mâncarea e rece, când ajunge la noi. Şi partea cea mai proastă a izolării? Trebuie să mă spăl singură pe cap. Eu niciodată nu fac asta. În mod normal, mă spală pe cap o coafeză, de două ori pe săptămână“. 
 
Cum aceste comentarii au fost făcute de Vanessa în cadrul unui clip video, ajuns pe Twitter, ea a primit, pe lângă glume răutăcioase pe seama ei, inclusiv ameninţări cu moartea! 
 
Iar Nick Kyrgios (47 ATP) a fost necruţător cu ea: „N-am nimic cu Bernie (n.r. - Tomici), dar domniţa lui e fără perspective în viaţă“.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
VEZI CUM SE PLÂNGE VANESSA SIERRA DE IZOLARE

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările