De râsul curcilor: Imaginile cu Griezmann ratând cu poarta goală fac înconjurul lumii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Griezmann

Atacantul pentru care Barcelona a plătit 120 de milioane de euro pare incapabil să înscrie şi din 2 metri de poartă, când e mai greu să ratezi!

Barcelona s-a debarasat de Luis Suarez (33 de ani) în vară, dar l-a păstrat pe Antoine Griezmann (29 de ani), semn că, uneori, vârsta din buletin contează mai mult decât prestaţiile de pe teren!

Pentru că Suarez, şi într-un picior, pare a fi mai periculos în faţa porţii, comparativ cu francezul adus de la Atletico Madrid. Iar cifrele vorbesc de la sine: Griezmann, într-un campionat şi jumătate la Barcelona, are 12 goluri. Pe când Suarez a încheiat stagiunea trecută cu 16 reuşite pe „Camp Nou“, iar acesta a fost bilanţul său cel mai slab din sezonul 2015-2016 încoace.

Chiar şi aşa, Griezmann a fost păstrat, iar Suarez a ajuns la Atletico Madrid. Ceva a rămas însă la fel: în timp ce Suarez marchează cu lejeritate şi la noua echipă, Griezmann se chinuieşte, în continuare, la Barcelona. Încă o dovadă e ce a „reuşit“, miercuri seară, în partida de pe „Camp Nou“ cu liderul Real Sociedad.

Francezul a primit o minge perfectă, în gura porţii, la care trebuia doar să pună latul pentru a marca. Ce a ieşit însă se poate vedea mai jos:

Griezmann a şi fost primul fotbalist scos de pe teren de antrenorul Ronald Koeman, în minutul 66. În locul său a fost introdus puştiul portughez de 20 de ani, Trincão.

Spre norocul lui Griezmann, care a avut acea ratare monumentală la începutul părţii secunde, la 2-1 pentru Barcelona, scorul a rămas neschimbat până la final, iar catalanii au luat o gură de oxigen într-un sezon sub aşteptări până în acest moment.

Atletico Madrid e lider în La Liga, cu 26 de puncte din 11 partide. Podiumul e completat de Real Sociedad (26 de puncte din 14 meciuri) şi de Real Madrid (26 de puncte din 13 partide).

Barcelona e pe 5, cu 20 de puncte din 12 meciuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite