De ce Naomi Osaka, adversara de azi a Simonei Halep, este o japoneză atipică. Cu ce i-a lăsat ea mască pe ziarişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
osaka

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea al turmeului de la Roland Garros, unde o va întâlni azi pe japoneza Naomi Osaka.

Osaka a trecut în turul al treilea după ce a învins-o pe croata Lucic Baroni, o jucătoare mult mai bine cotată, iar această victorie o aduce în Top 100 WTA. În vârstă de 18 ani, Naomi provine dintr-o familie cu tată din Hawai şi mamă japoneză, iar la Australian open 2016, unde a acces tot în turul III, i-a lăsat mască pe ziarişti, la o conferinţă de presă. 

Ea a cerut să fie abordată doar în engleză, pentru că, deşi reprezintă Japonia, nu vorbeşte deloc japoneza. Osaka, născută chiar în Osaka, al doilea cel mai mare oraş al Japoniei, trăieşte de când era mică în Florida, unde este antrenată chiar de tatăl ei. Ea a precizat că învaţă japoneza, dar deocamdată nu a deprins decât noţiuni primare. în ciuda acestui fapt, Naomi se consideră mai mult japoneză decât americancă, fiind o persoană introvertită.

Cele mai importante victorii ale ei în circuitul WTA sunt cele repurtate împotriva jucătoarelor Sara Errani, Samantha Stosur şi Elena Svitolina. 

Tensiuni între Daren Cahill şi Simona Halep: "I-am spus nişte lucruri dure!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite