De ce n-a jucat Leo Messi pentru Barcelona în returul cu Bayern Munchen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leo Messi nu a fost forţat de antrenorul Tito Vilanova în returul cu Bayern Munchen
Leo Messi nu a fost forţat de antrenorul Tito Vilanova în returul cu Bayern Munchen

La meciul retur dintre Barcelona şi Bayern Munchen din Liga Campionilor, toată lumea se aştepta ca Leo Messi să fie titular, însă antrenorul Tito Vilanova a decis să nu apeleze la serviciile argentinianului, stârnind un val de critici din partea suporterilor catalani.

Leo Messi, considerat de fanii Barcelonei singurul jucător care ar fi putut schimba soarta semifinalei cu Bayern Munchen, a fost lăsat de Tito Vilanova pe banca de rezerve la returul cu echipa bavareză. Ziarul de casă al catalanilor, „El Mundo Deportivo”, a scris că Messi nu a jucat miercuri seara din cauză că nu a fost recuperat 100% după accidentarea suferită în meciul cu PSG din sferturile Ligii Campionilor.

Mai mult decât atât, înfrângerea drastică din meciul tur le-a dat peste cap planurile catalanilor, care nu au mai crezut nici ei în calificare. Din acest motiv, Messi nu a fost lăsat să joace. Totuşi, argentianianul ar fi avut şansa să evolueze pe „Camp Nou” dacă scorul ar fi dat speranţe la calificare.

Antrenorul Tito Vilanova a ţinut şi el să lămurească problema lui Messi: „A jucat la Bilbao pentru că se simţea mult mai bine la acel moment, dar şi la finalul acelui meci a avut dureri mari. Este extrem de greu pentru el, un jucător atât de exploziv ca Leo nu are cum să nu resimtă o perioadă grea, fără antrenamente. L-aş fi introdus şi pe final, doar ca să aibă minute în picioare, dar riscam să îl pierdem pentru mai multă vreme. Nu am vrut să fac asta, ştim cu toţii cât de mult reprezintă el în jocul echipei noastre”, a comentat Vilanova.
 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite