De unde crede Simona Halep ca ar fi luat coronavirusul! Cu ce simptome s-a confruntat până la vindecare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Jucătoarea clasată pe locul 2 WTA a vorbit despre modul în care a încercat să se protejeze şi despre simptomele avute în perioada în care a fost infectată cu COVID-19

Sporitva din Constanţa a declarat, într-un interviu pentru Digisport, că niciun moment nu a crezut că noul coronavirus nu există şi a subliniat că s-a protejat cât a putut pentru a evita infectarea. De asemenea, Simona a demontat speculaţiile presei conform cărora că ar fi luat virusul de la prietenul ei, stând acasă.

"După Covid-19 am avut o perioadă de zece zile de recuperare, dar acum mă bucur că mă pot antrena. Pe parcursul infecţiei am avut febră, dureri de cap şi dureri musculare, dar bine că nu a fost mai rău. Eu m-am protejat mult la turnee, probabil că l-am luat din oraş, am avut treburi de rezolvat, dar cred că trebuie să ne protejăm foarte mult. Nu sunt de acord cu ce aud, am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Cine nu crede, greşeşte. Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Îmi e teamă de o altă carantină, am stat 14 zile în casă, nu mi-a fost deloc uşor, sper să nu mai fie cazul", a declarat Halep la Digisport.

La 31 octombrie, Simona a anunţat că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, 10 zile mai târziu, pe 9 noiembrie, sportiva şi-a informat fanii că s-a vindecat de Covid-19 şi ţinut să le mulţumească medicilor de la Matei Balş pentru sprijinul acordat în acea perioadă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite