De ce arabii l-au primit pe Djokovici, nevaccinat: Explicaţiile directorului turneului de la Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salah Tahlak
Salah Tahlak

Novak Djokovici a fost expulzat din Australia, dar primit cu braţele deschise, în Emirate. Vorbim despre două ţări, în care aproape toată populaţia e vaccinată. Diferă, în schimb, deciziile autorităţilor, în privinţa celor care trec graniţele ţării.

Novak Djokovici (Serbia, 34 de ani, 1 ATP) va debuta, astăzi (după ora 18.30), în noul sezon, urmând să joace, în turul I de la Dubai Tennis Championships 2022, cu Lorenzo Musetti (Italia, 19 ani, 58 ATP).

Iar sosirea liderului mondial, în Emirate, a declanşat o adevărată nebunie, forţând organizatorii turneului să ia o decizie de ultim moment, după cum „Adevărul“ a scris aici.

În dialog cu „The National“. Salah Tahlak, directorul Dubai Tennis Championships, s-a arătat încântat că revenirea lui Nole în circuitul masculin se va produce în cadrul turneului găzduit de Emirate.

Ce a spus Salah Tahlak?

*E senzaţional că se întoarce Djokovici. Ştiu că toată planeta a fost împotriva lui, dar, când tragem linie, el e jucătorul numărul 1 din lume şi un fost campion aici, la Dubai.

*Pe noi, nu ne interesează opţiunea sa legată de vaccinare. Pentru noi, cel mai important e să urmărim politica şi protocoalele ţării. Iar aici, în Emirate, Guvernul nu cere certificat de vaccinare pentru vizitatori. Cât timp Djokovici are un test PCR negativ, poate juca aici, fără probleme. 

Tahlak
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite