Data la care se decide soarta sportului românesc: Ministrul a explicat ce ne aşteaptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până să fie văzut în chiloţi, într-o intervenţie televizată la Pro X, ministrul Ionuţ Stroe a făcut şi o serie de declaraţii de mare interes.

Pe când mai toate ţările din Europa au fixat deja data reluării competiţiilor sportive - în Germania, Ungaria, Cehia, Armenia, Estonia şi Feroe ele au şi început deja! - România, deocamdată, aşteaptă şi „tremură“ cu gândul la explozia cazurilor de coronavirus.

De la 15 mai, sportivii de performanţă au primit doar acceptul de a-şi reîncepe antrenamentele, însă şi aceste şedinţe au loc în izolare, cu mari restricţii. Această situaţie şi această incertitudine au creat un val uriaş de nemulţumire, lipsa unei strategii la nivelul Guvernului fiind evidentă din momentul în care şi trecerea de la starea de urgenţă la starea de alertă s-a făcut cu mari sincope.

Într-o încercare de a mai calma apele, ministrul Sporturilor, Ionuţ Stroe, a avut o intervenţie la Pro X, astăzi dimineaţă. Din păcate, mesajul său s-a cam pierdut din cauza unui incident devenit viral despre care „Adevărul“ a scris aici. Până să fie văzut în chiloţi, totuşi, ministrul a oferit şi nişte informaţii interesante.

Ce a spus Ionuţ Stroe?

*Pe 1 iunie vom avansa data la care se poate începe Liga I (n.r. - la fotbal) şi vom defini clar reguli care să definească cadrul care să asigure sănătatea tuturor participanţilor, dar totul depinde de ce se întâmplă cu evoluţia pandemiei.

*Anunţul pe care îl vom face nu vizează doar fotbalul, ci întreg sportul. Dacă vom considera că sunt măsuri specifice fiecărui sport în parte, le vom lua.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Moment halucinant: Ministrul Ionuţ Stroe a vorbit la TV în chiloţi! Moderatorul, şocat

Ionuţ Stroe, prima reacţie după faza zilei: Cum şi-a explicat intervenţia televizată în chiloţi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite