Darren Cahill, mesaj splendid pentru Halep: Australianul, emoţionat de o poză cu Simona FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darren Cahill
Darren Cahill

La câteva ore după ce fostul lider WTA a anunţat, în mod oficial, că a pus capăt colaborării cu Darren Cahill, acesta a avut o reacţie superbă, comentând pe pagina de Facebook a fostei sale eleve.

Parteneriatul Simona Halep - Darren Cahill a produs rezultate formidabile, dar şi momente tensionate, după cum „Adevărul“ a arătat aici. Când se trage linie însă, după două perioade în care cei doi au lucrat împreună, cu siguranţă, momentele frumoase sunt mult mai multe decât cele urâte.

Şi, fără îndoială, amintirea cea mai specială e cea de după câştigarea French Open 2018. Din mai multe motive. În primul rând, acesta a fost primul Grand Slam în care s-a impus „Simo“, iar triumful de la Paris a fost cu atât mai emoţionant, cu cât a venit după trei finale pierdute, la French Open 2014, 2017 şi la Australian Open 2018. Ultimele două partide cu trofeul pe masă au fost pierdute de Halep, cu Darren Cahill în echipă. De aceea, victoria de la Roland Garros, în 2018, a reprezentat un moment de descătuşare, atât pentru Simona, cât şi pentru Darren. Care s-au şi îmbrăţişat în tribune, fotografia cu ei fiind aleasă acum de Halep pentru a ilustra postarea prin care a anunţat plecarea lui Cahill.

Văzând mesajul Simonei, dar şi poza pusă de ea, antrenorul australian de 55 de ani a avut un comentariu splendid.

„Eu îţi mulţumesc, Simona, pentru că mi-ai permis să fiu alături de tine în această călătorie incredibilă. Ţin minte această fotografie, de parcă totul s-a petrecut, ieri. Şi e doar una dintre amintirile grozave pe care le avem împreună. O jucătoare excelentă, dar, mult mai important, un om de treabă şi o adevărată prietenă. Îţi doresc numai bine, Simo“, a scris Cahill.

Cahill
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite