Darren Cahill, dezvăluire pentru presa din Australia: Cât va mai juca Halep şi care e obiectivul ei numărul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darren Cahill a anunţat că Simona se va retrage înainte de a împlini 35 de ani
Darren Cahill a anunţat că Simona se va retrage înainte de a împlini 35 de ani

Simona Halep (2 WTA) a reluat colaborarea cu antrenorul australian şi sunt şanse ca românca să-şi încheie cariera sub comanda acestuia, având în vedere planurile ei de viitor.

Circuitul feminin se mândreşte cu o sportivă de talia Serenei Williams care, la 38 de ani, după o naştere, şi cu 23 de trofee de Grand Slam în palmares încă mai are motivaţia necesară de a ieşi pe teren pentru a se duela cu adversare mult mai tinere.

Şi Serena nu e un caz izolat! În această lună, cu ocazia turneului de la Monterrey (Mexic), pe teren va reveni şi belgianca Kim Clijsters (36 de ani), după opt ani de inactivitate!

În ciuda acestor exemple, Simona Halep (28 de ani) se grăbeşte să-şi încheie cariera în maximum trei, patru ani. A anunţat chiar ea acest lucru, de mai multe ori, iar planurile ei au fost confirmate şi de Darren Cahill în presa australiană. Potrivit ziare.com, Cahill a vorbit despre marile obiective pe care le mai are eleva ei până la finalul carierei.

Ce a spus Darren Cahill?

*Simona are 28 de ani şi nu va mai juca până la 35 de ani. Se va concentra pe viaţa de familie peste 3-4 ani. Marele său obiectiv e să-şi maximizeze jocul şi să câştige Jocurile Olimpice pentru România. În plus, vrea să mai câştige câteva turnee de Grand Slam.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite