Darren Cahill dezvăluie progresul făcut de Simona Halep: „Se exprimă mult mai bine pe teren“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, alături de Darren Cahill
Simona Halep, alături de Darren Cahill

Într-un interviu eveniment oferit corespondentului DigiSport, Gabriel Morariu, Darren Cahill, antrenorul australian al Simonnei Halep, aflat la al doilea mandat în stafful constănţencei, a vorbit despre îmbunătăţirile pe care le vede în campioana de la Wimbledon.

Darren Cahill şi-a întregit palmaresul stufos cu un număr unu WTA, după colaborări încununate de succes alături de Lleyton Hewitt, Andre Agassi sau Ana Ivanovici.

Iată ce a declarat Cahill, pentru Digisport:

* Simona este foarte puternică şi incredibil de determinată să ajungă pe cele mai înalte culmi ale acestui sport. A făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a realiza asta. Este mai matură, este capabilă să facă faţă provocărilor şi presiunii. Se exprimă mult mai bine acum pe teren. Atunci când e atentă la ce i se spune şi acceptă sfaturile, ajunge să le pună foarte bine în aplicare.

* Chiar şi engleza ei a devenit mai bună. Din păcate nu s-a întâmplat acelaşi lucru cu româna mea.

* Simona nu este de acord mereu cu ce spun, însă mereu căutăm să facem ce este mai bine pentru ea. Cu cât jucătorii vorbesc mai mult, cu cât pun mai multe întrebări, nu există întrebare proastă, singura întrebare proastă este aceea pe care nu o adresezi, cu atât este mai uşor pentru antrenori. O încurajez mereu pe Simona să exprime ce simte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite