Dario Bonetti: "Suntem mulţumiţi că jucăm o altă finală"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Dario Bonetti a declarat că echipa sa Dinamo este pregătită pentru Supercupa României, pe care o va disputa cu CFR Cluj, în ciuda rezultatelor mai slabe înregistrate în partidele amicale.

"Suntem mulţumiţi că jucăm o altă finală, am lucrat intens pentru pregătirea acestei partide, chiar dacă bilanţul meciurilor amicale nu este pozitiv. Am urmărit să jucăm împotriva unor adversari puternici pentru a putea pregăti partida de mâine. Cred că suntem pregătiţi şi cu siguranţă vom fi competitivi. Jucătorii îşi doresc să joace o finală, cu atât mai mult să o câştige şi vor face tot ce le stă în putinţă pentru asta. Nu cred că este o favorită în meciul de mâine", aspus Bonetti, care a adăugat că omologul său de la CFR Cluj, Ioan Andone, este "un tip norocos pentru că cunoaşte aproape tot fotbalul românesc".

Tehnicianul italian s-a declarat surprins de numărul mic de bilete vândute la Supercupa României, meci găzduit de Arena Naţională: "Nici nu mă gândeam să nu vină suporterii la acest meci, sper măcar ca un inel să fie plin, pentru că un astfel de stadion merită să fie aşa".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite