Dănuţ Lupu, mesaj de pe patul spitalului, după o luptă crâncenă cu COVID-19: „Am driblat iar!“

Dănuţ Lupu, mesaj de pe patul spitalului, după o luptă crâncenă cu COVID-19: „Am driblat iar!“

Fostul fotbalist, în vârstă de 53 de ani, are deja aproape două săptămâni de când a ajuns internat la Spitalul Colentina, secţia de Terapie Intensivă, şi, din fericire, vede luminiţa de la capătul tunelului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dănuţ Lupu a mai câştigat o dată „meciul vieţii“. Prima victorie a obţinut-o în 2016, atunci când din cauza unui edem pulmonar capacitatea plămănilor scăzuse la doar 8%. Iar a doua oară acum, când pare că s-a impus în lupta cu COVID-19.
 
După aproape două săptămâni în care veştile n-au fost cele mai bune despre fostul fotbalist, astăzi, bunul său prieten din presă, jurnalistul Dan Filoti, a postat pe Facebook un schimb emoţionant de mesaje pe care l-a avut cu Lupu.
 
De pe patul spitalului, fostul mijlocaş a transmis, uşurat, un mesaj care spune totul: „Am driblat, fir-ar mama lui... E greu, Dane. Cel mai greu psihic a fost, dar acum e bine. Nu săptămâna viitoare, da' peste două, sunt la emisiune“.
 
Până să fie doborât de COVID-19, Lupu apărea, periodic, la emisiunile Digi Sport, de mai multe ori la cele moderate de prietenul său, Dan Filoti.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările