Laurenţiu Reghecampf nu vrea în ruptul capului să colaboreze cu Daniel Stanciu: „Acest om m-a înjurat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf nu concepe să primească directive de la Daniel Stanciu, noul director sportiv al Stelei FOTO Cosmin Iftode
Reghecampf nu concepe să primească directive de la Daniel Stanciu, noul director sportiv al Stelei FOTO Cosmin Iftode

După ce Gigi Becali a anunţat venirea lui Daniel Stanciu în conducerea Stelei, antrenorul Laurenţiu Reghecampf a reacţionat, precizând că nu va putea lucra niciodată cu fostul manager al lui FC Vaslui.

Daniel Stanciu a asistat la meciul Steaua – Petrolul din tribunele Arenei Naţionale, semn că şi-a intrat în noul rol de director sportiv al echipei steliste. Cu toate acestea, antrenorul Laurenţiu Reghecampf nu-l ia în seamă pe noul conducător al echipei sale, precizând ca va colabora în continuare doar cu Mihai Stoica.

„MM e primul om cu care discut. Între mine MM şi Gigi nu intervine nimeni. Avem un pact. Mie la ora actuală nu îmi mai trebuie nici un om la club. Dacă un om nu este dorit de managerul Stelei, îi va fi foarte greu. La felul în care lucrează MM, nu cred că cineva poate fi mai bun ca el. Sunt interese să se distrugă tridentul dintre mine, Gigi şi MM. 

Stanciu a avut un conflict cu mine. A omis să spună că pe mine m-a înjurat. Atunci i-am spus că nu am înţeles reacţia lui, mai ales că nu am schimbat niciodată nici o replică. Chiar şi aşa, încercăm să găsim o soluţie să colaborăm”, a precizat Reghecampf la DigiSport 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite