Daniel Prodan a fost înmormântat pe banii colegilor. Lista fotbaliştilor care au ajutat familia fostului internaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Prodan a murit fulgerător la doar 44 de ani, răspus de in infarct care a aruncat lumea fotbalului şi nu nuami pe ea în stare de şoc.

Nimeni nu se aştepta ca Didi să plece atât de timpuriu în lumea celor drepţi şi din acest motiv familia fostului fotbalist a fost complet nepregătită din toate punctele de vedere. În ajutorul ei au sărit însă o parte dintre foştii colegi de la naţională şi de la Steaua, care au contribuit finaciar la cheltuielile de înmormântare. Aceştia au fost menţionaţi de soţia lui didi, Licinia, în scrisoarea de mulţumire adresată după înmormântarea lui Prodan, şi publicată de jurnalistul Dorin Chioţea.

„În aceste zile în care sufletul iubitului nostru soţ, tată şi frate Daniel Prodan s-a ridicat la ceruri, vieţile noastre s-au schimbat pentru totdeauna. Suntem mâhniţi, bonomia lui ne va lipsi şi o vom căuta mereu. Dorul nu ne va fi ostoit de nimic, la fel şi durerea.

Totodată, se cuvine să aducem mulţumiri tuturor celor care ne-au arătat că nu suntem singuri. Le-am văzut lacrimile, le-am simţit compasiunea; am parcurs multe mesaje de solidaritate. Toate au contat pentru noi. Generaţia de Aur a fotbalului românesc s-a reunit să ne aline suferinţa. Sportivi, artişti, jurnalişti, fani şi admiratori, prieteni şi rude venite de departe ne-au dovedit că Didi a fost iubit şi respectat, că pasiunea, ambiţia şi munca sa onestă au contat pentru mulţi. Aceasta este moştenirea pe care ne-o lasă tuturor, alături de zâmbetul său cald şi sincer.

De asemenea, ţinem să ne exprimăm recunoştinţa specială pentru ajutorul şi eforturile deosebite din aceste zile ale unor apropiaţi:

Fam Mihalache Dumitru,
Fam Marin Anton,
Fam Sandu Mircea,
Fam Panduru Basarab,
Fam Moldovan Viorel,
Fam Popescu Gheorghe,
Fam Hagi Gheorghe,
Fam Lăcătuş Marius,
Fam Gâlcă Constantin
Fam Protopopescu (Pelicanu),
Fam Ilie Adrian,
Fam Răducioiu Florin,
Fam Contra Cosmin,
Fam Stoichiţă Mihai,
Fam Dumitriu Dumitru,
Fam Matache Razvan,
Fam Oţelea Iulian,
Bogdan Stelea,
Miodrag Belodedici,
Iulian Miu“.


Deşi nu a menţionat direct, cei de mai sus sunt cei care au ajutat şi financiar familia Prodan greu încercată de moartea lui Didi. Deşi, Prodan a jucat fotbal la echipe mari, fostul jucător nu era posesorul vreunei averi impresionante. Soţia sa nu a avut servici niciodată, iar din 2014 Prodan nu mai avea niciun venit, după ce a plecat de la FRF. Fiica lui este studentă în Olanda, iar băiatul elev la Bucureşti. 

Conflict la vârf în Generaţia de Aur. Doi fotbalişti nici măcar nu se mai salută deşi sunt chiar vecini


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite