Daniel Prodan, avertisment acid pentru Răzvan Burleanu: „Preşedintelui nevalidat îi transmit nu mai pronunţe în niciun context numele meu!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare jucător al "Generaţiei de Aur", Daniel Prodan, continuă războiul declaraţiilor cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, căruia i-a dat o replică tăioasă în urmă cu câteva zile, la finalul unui meci din Liga a 2-a.

Daniel Prodan a asistat sâmbătă la partida dintre Olimpia Satu Mare şi Gloria Bistriţa, meci din ultima etapă a Ligii a 2-a. La această partida ar fi trebuit să vină şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, dar, în cele din urmă, şeful federaţiei n-a mai ajuns la Satu Mare.

La finalul confruntării, câştigată de Bistriţa cu 1-0, Daniel Prodan a găsit prilejul de a escalada conflictul cu Burleanu, iscat după ce ultimul a devenit şeful FRF, în martie. "Nu m-am întâlnit cu nimeni din cadrul Federaţiei. Preşedintelui nevalidat îi transmit însă un singur lucru: să nu mai pronunţe în niciun context numele Daniel Prodan. Acest nume a fost construit cu muncă şi sudoare şi niciun preşedinte, validat sau nevalidat, nu poate să îl păteze. 

Noi, cei din “Generaţia de Aur”, putem fi de mâine preşedinţi ai Federaţiei, însă acest preşedinte nevalidat nu poate face niciodată ceea ce am făcut noi, iar acest lucru îl va bântui şi îl va frustra toată viaţa. Între mine şi preşedintele nevalidat nu mai e cale de împăcare", a declarat Prodan pentru postul Nord Vest Tv, citat de Gazeta de Nord-Vest.

Conflictul dintre Burleanu şi Prodan a pornit după ce fostul jucător al "Generaţiei de Aur" i-a cerut preşedintelui FRF suma de 100.000 de euro pentru a pleca din federaţie. Imediat după acest episod, Prodan a mers la DNA şi a făcut plângere penală împotriva lui Burleanu, care a reacţionat imediat şi a spus că fostul mare fotbalist "e uşor de manevrat şi că nici nu ştie de ce a fost trimis la DNA"

CITIŢI ŞI:

FOTO Daniel Prodan nu glumeşte! Astăzi s-a dus la DNA pentru a-i face o plângere penală lui Răzvan Burleanu, şeful FRF

Burleanu, „în corzi“: „Acest fătălău securist s-a pus cu Generaţia de Aur. E un puşti obraznic, un neica-nimeni“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite