Daniel Isăilă: "În repriza a doua fazele nu au fost cântărite cu acelaşi taler"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei Sportul Studenţesc, Daniel Isăilă, a declarat, miercuri seară, după meciul cu Rapid, scor 0-2, că maniera de arbitraj din repriza a doua a fost una părtinitoare, elevii săi fiind opriţi la fiecare minge şi fazele nefiind "cântărite cu acelaşi taler".

"Este o mare dezamăgire, iar astăzi a fost probabil cireaşa de pe tort având în vedere ce s-a întâmplat (n.r. - arbitrajul). Penaltiul Rapidului cred că a fost justificat acordat, dar la fel de bine putea să nu-l acorde, apoi însă, în repriza a doua, a fost o manieră de arbitraj în care la fiecare minge am fost opriţi, practic fazele nu au fost cântărite cu acealaşi taler. Consider că am avut şi un penalti, dar probabil că n-am văzut eu că Vâtcă şi-a putut schimba repede tricoul cu Alexa şi a putut pune mâna pe minge, iar de aceea nu a fost penalti", a spus Isăilă.

Daniel Isăilă consideră că sunt şanse mici ca Sportul, retrogradată, să revină în curând în Liga I: "Sportul a fost constant dezavantajată de arbitraje în Liga I, unde se televizează meciurile, în Liga a II-a sunt probleme şi mai mari de arbitraj, de aceea cred eu că avem şanse mici să promovăm".

Formaţia Rapid a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Sportul Studenţesc, într-un meci din etapa a XXXIII-a, penultima a Ligii I. Golurile au fost marcate de Herea '7 (penalti) şi Grigorie '74.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite