Daniel Ghiţă, reacţie vehementă despre vizita Papei: „Ne ploconim ca slugile în fata Papei care e catolic! Cât costă toată vizita?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghita

Luptătorul K1, o figură extrem de populară în România, a avut o postare acidă pe Facebook, atacând mediatizarea excesivă a evenimentului din weekend şi punând sub semnul întrebării scopul acestei vizite.

Venirea lui Papa Francisc în România a fost, fără îndoială, evenimentul numărul 1 al acestui sfârşit de săptămână. Nu toată lumea s-a bucurat însă de el şi unii chiar au fost iritaţi de amploarea luată de această vizită.

În această categorie s-a încadrat luptătorul K1, Daniel Ghiţă, cel care a criticat dur cele petrecute de vineri până astăzi, când Papa Francisc îşi va încheia vizita în România.

Ce a scris Daniel Ghiţă pe Facebook?

Toată ziua ne intoxicaţi cu venirea Papei in România.

Îl înjuram pe Patriarhul nostru ortodox, dar ne ploconim ca slugile în fata Papei, care e catolic!

Cât costă toată vizita? Nu puteam construi o clinica pe banii ăştia?

Care este scopul vizitei?

Prima data aţi început campania împotriva Bisericii Ortodoxe Române cu slogane „vrem spitale, nu catedrale“. Acum nu mai vreţi? O campanie de a denigra Catedrala Mântuirii Neamului! Nu aveam voie să avem aşa catedrală? Unde sunt toţi eroii neamului nostru. Trebuie să ne dispară şi religia?

Cine plăteşte paza, maşinile? Din banii poporului? Ştie cineva cât ne costă această vizită a Papei în România?...Noi suntem creştini ortodocşi şi aşa o sa rămânem!...Fraţilor, nu va uitaţi religia creştin ortodoxa! Este unica care ne-a ţinut uniţi (poporul român) şi încă ne mai ţine uniţi. Luaţi exemplul Bulgariei, de a nu permite ca preoţii ortodoxi să se roage cu Papa! Nu va lăsaţi manipulaţi de campania (electorală) agresivă care se face pe toate posturile TV.

Acum, şi religia noastră nu e bună?...Eu sunt român creştin ortodox, si aşa rămân până la moarte!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite