Daniel Ghiţă ar fi minţit în CV-ul de deputat în legătură cu performanţele sale sportive. Reacţia parlamentarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook
Foto Facebook

Daniel Ghiţă a fost kickboxer profesionist, iar acum este deputat PSD Ilfov. Parlamentarul a notat în CV-ul său oficial, afişat pe site-ul Camerei Deputaţilor, că e fost campion mondial Glory, dar promoţia a negat acest lucru, motivând că românul a pierdut finala cu olandezul Rico Verhoeven.

Potrivit CV-ului, Ghiţă a fost în 2014 „campion mondial” Glory, o promoţie de kickboxing considerată cea mai importantă din lume după decăderea K1, de la finalul anilor 2000.

GSP a analizat informaţiile din CV şi s-a dovedit că acest titlu de campion mondial este eronat, deoarece Ghiţă a pierdut finala cu olandezul Rico Verhoeven, cei doi disputându-şi centura supremă la categoria grea pe 21 iunie 2014. 

„Daniel Ghiţă a luptat împotriva lui Rico Verhoeven pentru titlul la categoria grea în gala GLORY 17: Los Angeles (2014) şi a pierdut prin decizie unanimă. A fost ultima luptă a lui Ghiţă în GLORY”, au răspuns reprezentanţii promoţiei americane.

CV-ul integral poate fi găsit AICI

Deputatul a reacţionat pe Facebook şi a publicat imagini cu ierarhii din 2014 - 2015, în care apare pe locul 1, dar este vorba de clasamentele pe puncte, care au un rol orientativ.

„Dacă folosea “google” găsea clasamentul Glory si It’s Showtime, public pe net.” a scris Ghiţă.

„Din 2014, eu am fost nr. 1 mondial şi în Glory, în baza luptelor şi punctelor câştigate, 1.033 de puncte. Aşa era pe vremuri, câştigai puncte oficiale, indiferent unde luptai. Deci Glory a cumpărat un campion.” a mai spus acesta.

Deputatul a mai postat, referitor la greşeala din CV: „Fost campion ITS Showtime  (companie mai puternica decât Glory !) , nr 1 Glory, CREŞTIN, ROMAN, PATRIOT, PSD ist. Om simplu!

24 ani de sport* CV ul meu este mondial  pe Wikipedia, YouTube, etc Mie nu imi trebuie CV publicat, il stie toata lumea!

Nihil Sine Deo”

Totuşi, într-una din pozele postate chiar de deputat, se observă că după lupta celor doi, Verhoeven apare fără loc, deasupra lui Ghiţă, ba şi scrie că este campion mondial în dreptul lui!

image

Ghiţă a mai scris în CV că a fost „ofiţer” SPP, dar şi că ar putea preda educaţie fizică în cadrul şcolilor. 

De asemenea, deputatul se declară priceput la „transcrierea datelor de pe PC pe format electronic CD, STICK MEMORIE”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite