Daniel Ghiţă, dezlănţuit pe Facebook: „Jos labele de pe copii, ticăloşilor!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plină pandemie de coronvirus, kickboxer-ul de 38 de ani e furios, din cauza unui alt subiect controversat, ajuns în spaţiul public.

Când România acuză vehement manifestările din Piaţa Victoriei din weekend, dar şi petrecerea unor inconştienţi din Parcul Herăstrău, Daniel Ghiţă a ajuns să aibă o postare virală, pe tema introducerii orelor de educaţie sexuală în şcoli.

Kickboxer-ul a postat un mesaj dur, cu un citat al doctorului Tudorel Butoi: „Jos labele de pe copii, ticăloşilor!“.

Până acum, postarea sportivului are mii de aprecieri pe pagina sa de Facebook, unde a stârnit şi o dezbatere aprinsă.

Ce a scris Daniel Ghiţă?

*România este locul 1 în Europa la trafic de minori, crimă organizată, unde copiii proveniţi din România sunt victimele proxeneţilor şi voi promulgaţi legi să facem educaţie sexuală la copii între 4-10 ani, fără consimţământul părinţilor? Nu vă este ruşine, imbecililor! Asta este prioritatea voastră?

*Dar ce faceţi pentru copiii României? Ce alocaţie au copiii României? Locul 1 la analfabetism, ca sistem educaţional nu mai vorbesc, că este de toată jalea!

*Câţu (n.r. - ministrul Finanţelor) ne spunea că NU sunt priorităţi sistemul educaţional şi sănătatea, dar acum vă chinuiţi să distrugeţi credinţă noastră!

*Noi suntem creştin ortodocşi, nu ca Germania şi alte ţări care nu au credinţă şi nu au o tradiţie cum avem noi!

*Eu nu sunt de acord şi mă voi opune ca fiul meu, Dacian, să participe la ore de educaţie sexuală, de la o vârstă fragedă! Un copil trebuie să rămână copil, până când are discernământ.

*Un Guvern şi un Parlament de toată ruşinea! De ce nu întrebaţi poporul, cozi de topor ce sunteţi?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite