Daniel Ghiţă, acid: „Suntem ruşinea Europei! Se instaurează dictatura în România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Ghiţă, preocupat de problema defrişărilor pădurilor
Daniel Ghiţă, preocupat de problema defrişărilor pădurilor

După ce a fost acuzat, nu o dată, că face jocurile Partidului Social Democrat, acum celebrul sportiv a avut un mesaj tranşant pentru liderul interimar al acestei formaţiuni, Marcel Ciolacu.

Daniel Ghiţă promovează, periodic, problema defrişărilor pe pagina sa de Facebook. Acum, într-o postare vehementă, kickboxerul de 39 de ani a readus acest subiect în atenţia publicului.

Ghiţă i-a acuzat pe cei de la PSD că, la un moment dat, s-au arătat preocupaţi de problema defrişărilor, după care au abandonat lupta.

Ce a scris Daniel Ghiţă pe Facebook?

*Românii sunt cei care discută, critică, încep cu teoria. Dacă te postezi cu o Dacia, te plăteşte Dacia Piteşti? Orice postare simplă, o opinie despre ceva ce mă deranjează in ţara mea, este direct ceva în spate: gata, dacă nu eşti PNL, eşti PSD!

*Românii le ştiu pe toate! Toate se fac, în teorie, toţi discută şi dau sfaturi, dar când vă uitati la ţara noastră, cum este faţă de Polonia, Ungaria, Bulgaria e jale: suntem de toată ruşinea Europei! Am ajuns o turmă de oi, care stăm şi înghiţim orice mizerie.

*Se instaurează dictatura în România! O sa vedeţi.

*Am devenit un popor indolent, care criticăm, jignim pe toată lumea, dăm sfaturi, fără să fim experţi: românul le ştie pe toate, terorie, fapte puţine!

*Stam la TV şi pe Facebook şi discutam nedreptăţile în ţara asta, dar când eu am ieşit în stradă pentru drepturile omului, pentru păduri, am fost jignit şi râdeau toţi! Erau pădurile mele? Nu suport nedreptatea şi nu sunt de acord cu executări politice!

Lupt pentru poporul meu, pentru cei care nu se pot apăra. Încerc să ajut unde pot.

*Azi, îl intreb public pe Marcel Ciolacu, preşedinte PSD: ce aţi făcut cu programul de stopare a exportului de lemn, a defrişărilor padurilor? Ce? De ce este blocat acest proiect? Acest proiect este extrem de important pentru români şi copiii noştri. Este la sertar?

*Nu va este ruşine, să sabotaţi legea împotriva defrişărilor pădurilor în România?

*Vă solicit, public, să îmi răspundeţi ce aţi făcut cu acest proiect important, împotriva defrişărilor pădurilor din România? Un proiect ce ţine de siguranţa naţională a României!

*Aşa cum dau în gaşca PNL, voi da şi în PSD, până faceţi ceva împotriva defrişărilor din România! Le sunteţi datori copiilor noştri, noua, tuturor! Toate pădurile României sunt rase de pe faţa pământului! Stăm şi discutăm din 2015, ne uităm la TV, dar nu faceţi nimic?

Vă rog, postaţi public pe toate site-urile politicienilor.

Stop defrişărilor în România!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite