Daniel Dobre, prima reacţie după ce Segărceanu l-a anunţat drept viitorul antrenor al Simonei Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup a României, a anunţat ieri că Halep va relua colaborarea cu Daniel Dobre, antrenorul care a pregătit-o pe Simona, între 2015 şi 2017.

*Se apropie Roland Garros-ul, unde are de apărat puncte. Am înţeles că, săptămâna viitoare, Daniel Dobre ar putea merge să o ajute pe Simona. Ei au mai lucrat împreună, iar eu, personal, îl apreciez foarte mult pe Daniel. Cred că o va ajuta mult în această perioadă de tranziţie", a fost declaraţia lui Segărceanu.

Astăzi, Daniel Dobre a oferit, pentru ziare.com, prima reactie privind o eventuală colaborare cu cea mai bună juctoare de tenis a României . "Deocamdată nici eu nu stiu. Au fost numai discuţii prieteneşti, atât. Suntem prieteni de atâta vreme, vom vedea ce se va întampla", a spus Daniel Dobre.

În 2017, când a încheiat colaborarea cu Simona Halep, Dobre a explicat pentru Treizecizero.ro motivele întreruperii parteneriatului.

„Simona mi-a spus că nu are nevoie în perioada următoare de mine. Sunt o persoană căreia nu-i place să stea şi am început o colaborare cu Federaţia pe partea tehnică. Lucrăm pe partea de performanţă, încercăm să preluăm din experienţa ITF. Mă bucur că joacă bine şi sper că şi eu să fi avut o parte mică în dezvoltarea pe care a avut-o”, a spus Dobre, în martie 2017, într-un interviu acordat pentru site-ul specializat pe tenis www.treizecizero.ro
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite