Dănciulescu: "Cupa e unul dintre obiectivele noastre"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Atacantul dinamovist Ionel Dănciulescu a declarat, într-o conferinţă de presă, că tuturor jucătorilor le pare rău că Liviu Ciobotariu nu mai e antrenorul echipei, considerând că pentru insuccese ar trebui să plătească şi fotbaliştii, nu numai tehnicienii.

"Sunt lucruri care se întâmplă des în viaţa unei echipe şi din păcate mereu plăteşte antrenorul. Poate că ar trebui să plătim şi noi fotbaliştii, pentru că noi jucăm. Dar asta e, ştergem cu buretele tot ce a fost, sperăm să ne calificăm în finala Cupei României şi să fie un nou început pentru echipă. Toţi jucătorii am avut o relaţie bună cu Ciobi, dar un antrenor e ţinut de rezultate. Niciodată jucătorii nu au schimbat antrenorul de când sunt eu la Dinamo. Este hotărârea conducerii, noi suntem aici doar să jucăm, să ne facem treaba cât mai bine. Pe un antrenor îl ţin rezultatele şi din păcate noi nu am mai câştigat de multe etape. Ne pare rău pentru Ciobi", a declarat Dănciulescu. Jucătorul dinamovist consideră că echipei sale îi va fi foarte greu să se mai lupte pentru titlul de campioană, întrucât jocul nu mai e acelaşi din tur:

"Sunt lucruri care se întâmplă des în viaţa unei echipe şi din păcate mereu plăteşte antrenorul. Poate că ar trebui să plătim şi noi fotbaliştii, pentru că noi jucăm. Dar asta e, ştergem cu buretele tot ce a fost, sperăm să ne calificăm în finala Cupei României şi să fie un nou început pentru echipă. Toţi jucătorii am avut o relaţie bună cu Ciobi, dar un antrenor e ţinut de rezultate. Niciodată jucătorii nu au schimbat antrenorul de când sunt eu la Dinamo. Este hotărârea conducerii, noi suntem aici doar să jucăm, să ne facem treaba cât mai bine. Pe un antrenor îl ţin rezultatele şi din păcate noi nu am mai câştigat de multe etape. Ne pare rău pentru Ciobi", a declarat Dănciulescu.

Jucătorul dinamovist consideră că echipei sale îi va fi foarte greu să se mai lupte pentru titlul de campioană, întrucât jocul nu mai e acelaşi din tur: "Cupa României e unul dintre obiectivele noastre şi cred eu că e cel mai aproape de realizat. La campionat e destul de greu să ne mai luptăm. Nu e totul pierdut dar va fi foarte greu pentru că jocul nostru nu mai e acelaşi din tur şi nici rezultatele de atunci".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite