Dăncilă te îmbogăţeşte: Cât câştigi dacă pariezi pe victoria ei la alegerile prezidenţiale şi îţi şi iese

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casele de pariuri se ocupă, în mare, de evenimente sportive, însă, având în vedere interesul generat de alegerile prezidenţiale în România, ele au oferit cote şi pentru cei doi candidaţi ajunşi în finala de la 24 noiembrie.

Viorica Dăncilă a depăşit toate aşteptările şi a ajuns în turul II al alegerilor prezidenţiale, acolo unde e considerată, din nou, outsider.

De fapt, „meciul“ Iohannis – Dăncilă e un fel de Barcelona – Clinceni, dacă facem comparaţia cu fotbalul! Potrivit caselor de pariuri, inclusiv cele sportive care au inclus alegerile prezidenţiale din România în oferta lor, Klaus Iohannis, actualul preşedinte, o va spulbera pe Dăncilă în turul II, programat pentru peste 12 zile.

Efortuna.ro îi oferă o cotă minusculă lui Iohannis, de 1.02, în timp ce orice sumă pariată pe victoria lui Dăncilă se va înmulţi cu 10, dacă aceasta va da lovitura şi va deveni preşedintele României!

Şi la alte case de pariuri situaţia e similară: cotele lui Iohannis sunt între 1.02 şi 1.07, în timp cotele Vioricăi Dăncilă variază între 7.50 şi 10. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite