Dănănae a spus «Da» la starea civilă: „Am semnat cu ochii închişi cel mai important contract“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul dreapta al Universităţii Craiova şi al echipei naţionale, Ovidiu Dănănae, s-a căsătorit astăzi, în Bănie, cu aleasa inimii sale Andra.

Naşi au fost Florin şi Irina Şoavă, fostul fotbalist al Ştiinţei primind o învoire de trei zile de la actualul său club Arsenal Kiev pentru a putea fi alături de proaspăta familie Dănănae.

Suntem părinţii lor spirituali şi vom fi mereu aproape de ei. Le doresc casă de piatră, copii sănătoşi, iar lui Ovidiu îi urez să joace cât mai bine la Universitatea Craiova şi la echipa naţională pentru a ajunge la o echipă mare din Europa“, a spus naşul Şoavă.

Lui Dănănae nu i-a stat însă gândul la fotbal. „Sunt foarte fericit în aceste clipe, sunt cele mai importante din viaţa mea şi nu vreau să aud nimic de fotbal acum. Am semnat cu ochii închişi cel mai important contract, care va fi valabil o viaţă. De fotbal vorbim de săptămâna viitoare încolo“, a precizat fundaşul de 25 de ani.

La cununia civilă desfăşurată la Primăria Craiova au participat doar apropiaţii cuplului şi ai naşilor. Cununia religioasă este programată la ora 17.00, iar petrecerea, după ora 20.00, la un hotel restaurant din Bănie. Aici sunt aşteptaţi şi toţi colegii de echipă ai lui Dănănae, în frunte cu antrenorul Aurel Ţicleanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite