Dănănae: „Casa noastră este la Craiova. Sper să ne împăcăm cu suporterii şi să revenim aici!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul dreapta al Ştiinţei, Ovidiu Dănănae, speră la un sezon mai bun, dar şi la o revenire a echipei în Bănie, acolo unde crede că îi este locul.

Pentru jucătorii Universităţii Craiova vacanţa a luat sfârşit. Alb-albaştrii au efectuat azi-dimineaţă vizita medicală, iar de mâine îşi vor relua antrenamentele pentru noul sezon. Unul care se vrea mult mai bun decât precedentul, când echipa s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă.

Nu mai avem acum nicio scuză. Trebuie să facem un campionat bun şi să sperăm la un loc în cupele europene“, a precizat căpitanul echipei, Andrei Prepeliţă.

De altfel, toţi jucătorii speră să nu mai treacă prin emoţiile sezonului recent încheiat şi să obţină o performanţă notabilă în cel care va debuta pe 24 iulie. Tot ceea ce îşi doresc însă este să aibă parte de un antrenor capabil şi de o pregătire adecvată.

Unii mai au şi alte planuri: echipa naţională. Dacă Gângioveanu se gândeşte la o calificare la CE de tineret, Găman, Lung şi Dănănae speră să-l facă pe selecţionerul Răzvan Lucescu să conteze pe ei. 

Ovidiu Dănănae, care a profitat de ocazia revederii cu colegii pentru a le înmâna invitaţiile la nunta sa de pe 18 iulie, mai are şi o altă dorinţă: Universitatea să revină la Craiova.

Atuul nostru este echipa. Sper ca, indiferent cine va veni antrenor, să avem un sezon bun şi să obţinem o performanţă, pentru că este nevoie. Sper ca prin rezultatele noastre să prindem cupele europene, să ne împăcăm cu suporterii şi să revenim la Craiova. Aici e casa noastră“, a spus fundaşul Ştiinţei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite