Dan Petrescu tună şi fulgeră: „Arbitrul a făcut meciul pilaf!“. „Bursucul“ va sta în tribune într-un joc capital pentru CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii au câştigat prima partidă din play-off în minutul 90+3, însă şi-au pierdut antrenorul pentru meciul care poate influenţa decisiv lupta pentru titlu.

CFR Cluj a fost dezavantajată grosolan de deciziile arbitrului Iulian Călin contra celor de la CSMS Iaşi. „Adevărul“ a explicat aici cum ardelenii au fost la un pas de a rata victoria din cauza unor erori mari ale centralului.

Într-un final, liderul Ligii I a câştigat, însă l-a pierdut pe Dan Petrescu, acesta fiind eliminat pentru proteste. Drept urmare, va fi în tribune, etapa viitoare, atunci când CFR Cluj va primi vizita celor de la FCSB (duminică, ora 20.45). Nervos din cauza greşelilor de arbitraj, tehnicianul de 50 de a izbucnit la Telekom Sport.

Ce a spus?

*Arbitrajul a fost norocos. Dacă nu marcam la ultima fază, era viciere clară de rezultat. Am avut penalty clar la 1-0, iar penalty-ul lor a fost mult prea uşor acordat. Apoi, am avut alt penalty la Culio. Doar noi am primit galbene, ei nu! A făcut pilaf meciul!

*Nu ştiu dacă ieşenii mai pot plânge după un aut, aşa cum au făcut-o împotriva noastră în sezonul regulat.

*În prima repriză am jucat mai bine, nu la fel am făcut în repriza secundă. E vina noastră că n-am marcat când trebuia golul de 2-0. Am făcut echipa în funcţie de ce am făcut la antrenamente. Dacă voi simţi altceva etapa viitoare, voi schimba echipa.

*Le tot explic jucătorilor să nu facă alunecări în careu. N-a fost un penalty clar, jucătorul de la Iaşi a intrat în faţa lui Camora şi s-a aruncat.

*Mai sunt nouă finale, sperăm că vom câştiga campionatul.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite