Dan Petrescu a revitalizat-o pe Dinamo Moscova, câştigând împotriva fostei sale echipe, Kuban Krasnodar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo Moscova, cu Dan Petrescu pe banca tehnică, a câştigat cu 3-1 confruntarea cu fosta echipă a lui Dorinel Munteanu, Kuban Krasnodar, meci contând pentru etapa a 13-a din campionatul Rusiei.

Dinamo Moscova pare că şi-a revenit după startul ezitant de sezon şi bifat contra lui Kuban Krasnodar a treia victorie consecutivă în Rusia. Gigel Bucur a fost titular la oaspeţi (a jucat până în minutul 86), dar nu a putut stăvili forţa ofensivă a echipei lui Dan Petrescu, care a marcat toate cele trei goluri în repriza secundă prin Voronin 58, Granat 63 şi Kuranyi 83 din penalty.

Surprinzător, oaspeţii reuşiseră să deschidă scorul în minutul 50 prin Balde, dar nu au rezistat iureşului jucătorilor conduşi de pe margine de vulcanicul Dan Petrescu. În urma acestui rezultat, Dinamo Moscova a urcat pe locul cinci în clasament, acesta fiind loc de cupă europeană. 

Reamintim că formaţia Kuban Krasnodar a fost pregătită în acest sezon de Dorinel Munteanu, însă tehnicianul român a fost demis la începutul lui lunii octombrie din cauza lipsei rezultatelor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite