Dan Petrescu a pus ochii pe un atacant din Liga 1 şi vrea să-l ia cu el la Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Petrescu a făcut minuni la Dinamo Moscova, preluând echipa de pe ultimul loc şi ducând-o până în zona Ligii Europa, iar acum vrea mai mult.

"Bursucul" le-a cerut conducătorilor ruşi să-i înlesnească transferuri pentru a duce echipa mai sus şi şi-a făcut deja un plan de bătaie. Primul pe lista lui Petrescu este căpitanul Stelei, Alexandru Bourceanu, iar al doilea golgeterul campioanei de toamnă, Raul Rusescu. Pentru cei doi însă Gigi Becali nu acceptă decât oferte din vară, aşa că antrenorul lui Dinamo Moscova s-a reorientat. A pus ochii pe Kehinde Fatai, nigerianul din atacul Astrei Giurgiu, autor a zece goluri în acest sezon. Astra s-ar despărţi de Fatai pentru un preţ rezonabil, deoarece patronul Ioan Niculae ar vrea să reîmprospăteze lotul.

 "Ar fi extraordinar să ajung la Moscova. Îmi place mult de antrenorul Dan Petrescu", a declarat Fatai. Tehnicianul român are la echipă un român, pe fostul dinamovist, Adrian Ropotan, dar acesta e la final de contract şi probabil nu va mai continua la Dinamo.

1,8 milioane de euro este cota lui Kehinde Fatai, dar Astra s-ar mulţumi şi cu jumătate din aceşti bani

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite