Dan Petrescu, poveste fabuloasă din China: Ce i s-a întâmplat în sezonul în care a antrenat în „Ţara Marelui Zid“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Petrescu a petrecut stagiunea precedentă în Asia, la Guizhou Hengfeng, echipă cu care a retrogradat de pe ultimul loc. Nu partea sportivă l-a şocat însă pe tehnicianul de 51 de ani.

Dan Petrescu e pe val cu CFR Cluj! Catalogat de unii drept un „antrenor defensiv“, el a legat în acest sezon o serie de victorii care „şterg“ această etichetă:

*Academica Clinceni – CFR Cluj 1-4

*Chindia – CFR Cluj 1-4

*CFR Cluj – Hermannstadt 3-0

*Celtic – CFR Cluj 3-4

*CFR Cluj – Botoşani 4-1

Cu un astfel de bilanţ şi cu încă o victorie categorică în urma căreia, sâmbătă, CFR a revenit pe primul loc, Dan Petrescu se aştepta ca un număr mare de jurnalişti să fie prezenţi la conferinţa de după partida cu Botoşani. 

Când a văzut că sala e pe jumătate goală, „Bursucul“ a fost puţin dezamăgit, însă a făcut haz de necaz şi, potrivit Digi Sport, a făcut o comparaţie cu perioada petrecută în China.

Ce a spus Dan Petrescu?

*Când a fost cu Celtic, era lume multă aici. Sunt surprins puţin, dar mă aşteptam să fie puţină lume.

*În China, mi s-a întâmplat să nu aveam pe nimeni la conferinţele de presă. M-am dus la o conferinţă presă şi nu era nimeni, nimeni. Am întrebat ce facem? Era acolo o cameră de la o televiziune. Mi-au spus să vorbesc la ea. Vorbeam singur. Nu era niciun jurnalist.

*La conferinţele de acasă, o întrebare îmi puneau, aveţi cuvântul meu. Şi înainte, şi după meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite