Dan Petrescu, oficial, antrenor la CFR Cluj: Cum a fost anunţată vestea revenirii sale pe banca ardelenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a retrogradat de pe ultimul loc în China, tehnicianul de 51 de ani s-a întors în Liga I, într-o încercare de a cuceri al doilea titlu la rând cu formaţia din Gruaia.

Dan Petrescu l-a înlocuit, oficial, pe Alin Minteuan, acesta urmând să devină secund, după ce a câştigat toate cele cinci partide în care s-a aflat pe bancă, în calitate de principal.

Conducerea ardelenilor a anunţat printr-un comunicat pus pe site-ul oficial vestea reinstalării lui Dan Petrescu pe bancă.

„Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Dan Petrescu, antrenorul care a cucerit ultimul titlu de campioană cu CFR Cluj, revine pe banca echipei noastre! Petrescu a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu formaţia campioană. Noi, toţi cei din familia CFR-istă, îi urăm „bun venit” şi multă baftă în Gruia! Organizare exemplară în joc, o defensivă de fier şi un atac extrem de eficient, acestea au fost calităţile pe care Dan Petrescu le-a imprimat echipei noastre în sezonul în care a cucerit cel mai important trofeu intern. Bine ai revenit, Mister! Toată familia CFR va fi alături de tine şi te va susţine necondiţionat!“, a fost anunţul făcut pe site-ul celor de la CFR Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite